dinsdag 27 mei 2014

Ontmoeting met de pennenvrienden !


      Hallo iedereen,

      vandaag, 27 mei 2014, was het dan zo ver. Onze pennenvrienden ' De Kadeekes' van Koekelberg
      waren op zeeklasssen en een ontmoeting kon niet ontbreken. Al de ganse morgen waren de zenuwen heel gespannen bij onze kinderen.  Ze zaten met heel wat vragen over deze ' blind date' . Alle soorten gevoelens zweefden door de klas heen. Maar, zoals altijd, was het een hele leuke namiddag samen.
Op het binnenplein van het Navigo ontmoetten de leerlingen elkaar. Geschenkjes werden uitgewisseld en de gezamenlijke picknick was best wel gezellig. Even kwam meester Geert met klas 5a langs, want ook de pennenvrienden van vorig jaar waren aanwezig. Cezar vond direct zijn kameraad terug ! In het museum gingen de leerlingen in groepjes op zoektocht, weliswaar onder begeleiding. Iedereen was zeer onder de indruk van ons mooi museum.  De leuke opdrachten verliepen vlot. En de zee-aquariums waren natuurlijk de 'topper'. Alle leerlingen gedroegen zich voortreffelijk.
Alleszins een heel hartelijke dank voor de begeleiders van de gemeenteschool van Koekelberg.
Tot slot mochten de kinderen, als verrassing,  nog kiezen uit een lekker ijsje.  Afscheid nemen moest wat vlug gebeuren, zodat we tijdig terug op school waren.
Klik onder de foto's op de link, dan kun je meegenieten van deze fijne en leerrijke namiddag .
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt!